Header Ads

Hava durumu uygulamasi android mobil cihazlar icin
Son Dakika
recent

Milli Piyango sonuçları hızlı sorgulama! Milli Piyango Yılbaşı 2020 çekilişi sonuçları ve MPİ hızlı bilet sorgula

MPİ tarafından düzenlenen 2020 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. İdare tarafından 15.00'de başlayan amorti ve büyük ikramiye çekilişleri, şu anda da devam ediyor. Biletleri alan ve 80 Milyon, 8 Milyon, 1 Milyon ve amorti için beklemeye koyulan vatandaşlar, MPİ sıralı ve tam liste kazandıran numaralar ile bilet Milli Piyango sorgulama motoru bilgisine bu başlık altından kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. 31 Aralık 2019 Milli Piyango sonuçları bilet sorgula motoru ile biletinizdeki numaraları yazarak size çıkan ikramiye miktarını kolaylıkla görüntüleyebileceksiniz. Milli Piyango Yılbaşı 2020 çekilişi sonuçları hakkında en güncel ve son dakika bilgileri yine son dakika bilgileri ile beraber 31 Aralık Milli Piyango sonuçları hakkında merak edilenlere ulaşabilir, MPİ bilet sorgulama motoru ile ikramiye tutarınızı öğrenebilirsiniz.




Milli Piyango yılbaşı 2020 özel çekilişi ve sonuçları için büyük heyecan! 80 Milyon TL'lik büyük ikramiye başta olmak üzere, 8 Milyon, 1 Milyon ve küçüklü büyüklü çeşitli amortileri kazanma hayali ile biletleri alan vatandaşların gözleri şu an da yapılan çekilişe çevrildi. Bilindiği gibi, yılbaşı çekilişi, MPİ'nin Kızılay binası salonunda 15.00'ten itibaren yapılmaya başlandı. Milli Piyango sonuçları, bilet sorgulama, 80 Milyon, 8 Milyon, 1 Milyon ve amorti numaraları ve diğer tüm ikramiye kazandıran numaralar listesi anbean ve son dakika olarak  MPİ Milli Piyango bilet sorgulama 2020 yaparak kolaylıkla size çıkan ikramiye var ise görebilir; kazandıran numaralar listesini tek tek inceleyebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI MPİ BİLET SORGULAMA MOTORU

31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişi, idarenin Kızılay binası salonunda saat 15.00'te başladı. Her yıl olduğu gibi, bu sene de Milli Piyango sonuçları 2020 bilet sorgulama motoru ile işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI 2020 SONUÇLARI KAZANDIRAN NUMARALAR LİSTESİ

Haberimizin detaylarından, 31 Aralık 2019 Milli Piyango sonuçları bilet sorgulama motoru ile; sıralı ve tam liste bilgisine ulaşabilirsiniz.
Bayiler, son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de, ikramiyelerini ödeyebilirler.

Kaynak : Sabah.com.tr

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.